Orkdal VGS > Aktiviteter > Internasjonalisering i yrkesfag ved Orkdal vgs 2016

Internasjonalisering i yrkesfag ved Orkdal vgs 2016

3 elever fra vg2 helsearbeiderfag og 2 elever fra vg2 salg, service og sikkerhet ved Orkdal vidaregåande skole er nå klar for 3 ukers arbeidspraksis ved helseinstitusjoner og bedrifter i London.  Dette gjennomføres som et ledd i internasjonalisering av fag og yrkesopplæringen gjennom det EU-finansierte Erasmus+-programmet.

Skolen har i år, etter en omfattende søknad, fått innvilget penger til et prosjekt ved yrkesfaglige studieretninger, Helse og oppvekstfag og Service og samferdsel. Prosjektet går over to år. Ved skoleåret 2016/2017, vil 6 nye elever få tilbud om arbeidspraksis i London.

Elevene skal bo privat hos vertsfamilier.  Dette blir en språklig og kulturell utfordring som elevene ser fram til . Elevene reiser sammen med to lærere på søndag kveld. Mandag skal alle møte på ADC college som er samarbeidspartneren i prosjektet. Fra og med tirsdag er de alle i full jobb.

Foran f.v. Mari Størvold Bjørnås og Tonje Lystad Berg.
Bak f.v. Wanwipha Monseth, Ellen Aksetøy og Sara Bjørndal Meistad.