Orkdal VGS > Aktiviteter > Internasjonalisering i yrkesfag ved Orkdal vgs 2017

Internasjonalisering i yrkesfag ved Orkdal vgs 2017

Ny runde yrkesfaglig fordypning (YFF) med 3 ukers arbeidspraksis i London for vg2 helsearbeiderfag og vg2 salg, service og sikkerhet. Denne gangen er det 8 elever som skal bo hos vertsfamilier på forskjellige områder i London, og som må ta seg fram med buss eller undergrunnen til og fra jobb hver dag.

I London skal de være sammen med 3 elever fra Røros vgs som også skal ha YFF der i 3 uker.

De 4 helsefagarbeider elevene skal ha sin praksis ved Frithwood Nursing Home i Northwood og ved Carrick House Nursing Home i Kenton. Elevene fra salg, service og sikkerhet skal i arbeid ved to eiendomsmegler firmaer i West Hampstead og i Kensal Rise, og ved to forretninger i Swiss Cottage og i Golders Green.

Her er elevene samlet og klar for å legge om sin dialekt til engelsk.

Fv. Maiken W. Pettersen, Alice Dyb Dimmen, Mildrund Amalie Halgunset, Lene Berg Solbu, Ole Aleksander Grønning, Mali Withbro Eggan, Inga L. Solem Vatn og Malene Welde.

Her er Folloelevene sammen med de 3 elevene fra Røros som var på besøk ved Orkdal vgs i januar 2017.