Orkdal VGS > Aktiviteter > Internasjonalisering i yrkesfag

Internasjonalisering i yrkesfag

Nytt i år ved vår skole : Faget Prosjekt til fordypning (PTF ) kan også gjennomføres som et ledd i internasjonalisering av fag og yrkesopplæringen gjennom det EU-finansierte Erasmus+-programmet . Dette er en del av EU´s program for livslang læring (LLP) .

Skolen har i år etter søknad fått innvilget penger til et prosjekt ved yrkesfaglig studieretning.

Samarbeidsmøte på Røros

Fredag 8. januar var de 5 elevene i prosjektet «Work Experience UK» på samarbeidsmøte ved Røros videregående skole. Der ble de kjent med de elevene derfra som skal til London i Ptf-praksis. Det ble utvekslet mobilnr. og invitasjon til Røros-elevene på Facebook gruppe for Orkdal vgs Internasjonalisering i yrkesfag.

Etter møtet ble det en kort tur innom Røros kirke og gang tur ned Kirkegata i -25°C.

Mari Størvold Bjørnås, Tonje Lystad Berg Wanwipha Ch. Monseth, Ellen Aksetøy og Sara Bjørndal Meistad er elevene fra 2HOA og 2SSA som reiser til London i april.